Banderolli huomataan varmasti

Vaikka liikeidea olisi kuinka loistava, se ei vielä takaa asiakas virtaa ja menestystä. Brändi ja sen tuote tai palvelu täytyy saada potentiaalisten asiakkaiden tietoon. Tuotteiden ja palveluiden markkinointi on tärkeä osa yrityksen menestystä. Digitalisoitumisella on ollut suuri vaikutus myös mainontaan ja markkinointiin. Perinteisten markkinointi kanavien rinnalle on tullut digitaalinen markkinointi, joka tarkoittaa kaikkea sähköisesti toteutettavaa markkinointia, jossa käytetään monia eri kanavia, esimerkiksi kotisivuja, sähköpostia, ja sosiaalista mediaa. Perinteisimpiä markkinointi kanavia ovat esimerkiksi erilaiset painetut eli printtituotteet, kuten flyeri, banderolli ja käyntikortti ja perinteisiin kanaviin lasketaan myös esimerkiksi lehtimainos ja telemarkkinointi. Perinteiset kanavat, erityisesti printtituotteet toimivat erityisen hyvin digitaalisten kanavien rinnalla, markkinointia tehostamassa. Koska markkinointi on nykyään monikanavaista, kannattaa strategia suunnitella monipuoliseksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi.

Printtimedialla voi tehostaa digitaalista markkinointia

Yritysten markkinoinnissa yleisimmin käytetyt printtituotteet ovat flyerit, käyntikortit, banderollit, katalogit, lehtimainokset ja julisteet, mutta myös kangaskassit ja t-paidat. Digitaalinen markkinointi on pirstoutunut eri kanaviin ja altistumme sen keinoille monta kertaa päivässä, esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai internetissä surfatessamme, mutta koska siitä on tullut arkipäiväistä, ei se välttämättä aina herätä katsojan huomiota samalla tavalla kuin esimerkiksi printattu tuote.

Mielenkiintoinen ja hyvin suunniteltu printtituote kiinnittää huomion ja esimerkiksi banderollit sopivat erittäin hyvin yrityksen näkyvyyttä parantamaan. Banderolli on toimiva valinta esimerkiksi messuilla, konferensseissa ja muissa yritystapahtumissa, ja ne toimivat hyvin myös sisällä myymälätiloissa ja myös ulkotiloissa, esimerkiksi kadulla. Banderolli voidaan printata erilaisille materiaaleille, käyttötarkoituksesta riippuen. Laadukkaasti ja ammattitaidolla valmistetut banderollit eivät ole myöskään kertakäyttöisiä, vaan ne kestävät käytössä pitkään.

Printtituotteiden kustannukset ja ympäristöystävällisyys

Printtimainonta voi nykyään olla myös kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä. Digitalisoituminen on muuttanut myös printti mainontaa, esimerkiksi tilaamisesta on tullut helpompaa verkossa asioimisen myötä. Teknologian kehittymisen ja digitaalisen painotekniikan myötä, voi painotuotteitakin personoida yksilöllisesti, digitaalisesta markkinoinnista saatua dataa hyödyntäen, kustannustehokkaasti. Koko painotekniikka vaikuttaa lopputulokseen ja myös energian kulutuksella ja painovärien valinnalla on merkitystä. Kun tuotannossa käytettäviksi materiaaleiksi valitaan esimerkiksi kierrätettäviä ja ympäristöystävällisiä materiaaleja, vähentää se ympäristön kuormitusta. Printtituotteet ovat toimiva keino markkinoinnin tehostamiseen myös digitaalisella aikakaudella.tag:
312 sanat

minusta

Liiketoiminnan kiemuroihin perehtyvä blogi Liiketoiminta on monen nykyaikaisen yhteiskunnan toiminnon ydin. Kaikki kaupankäynti on liiketoimintaa, tavalla tai toisella. Blogissani kirjoitan liiketoiminnasta yleisesti, mutta saatan sukeltaa myös sen yksittäisiin aloihin. Saatat löytää täältä tietoa kaupallisen liiketoiminnan historiasta ja kehityksestä tähän päivään saakka. Pohdin mahdollisesti myös liiketoiminnan tulevaisuutta - voivatko menestyvä yritystoiminta ja kestävä kehitys kulkea rinta rinnan? Juuri tulevaisuuden muutosten vuoksi koen tämän aiheen erittäin mielenkiintoiseksi. Kerron myös liiketoiminnan opiskelusta - mitä bisneskoulussa oikein opitaan? Voiko kenestä tahansa tulla menestyvän yrityksen omistaja tai huippumyyjä? Täältä saatat myös löytää vinkkejä oman yrityksen ja liiketoiminnan perustamiseen. Tervetuloa siis blogini pariin! Kuulen mielelläni kommenttejasi aihealueeseen liittyen, niin alan ammattilaisilta kuin ihan tavallisilta kuluttajiltakin.

Haku

Kategoriat

arkisto

tag